ájurvédikus jógatanfolyam

Észrevetted, hogy bizonyos ászanákban nagyon jól érzed magad, míg másokban nem? Ismerd meg alkati típusod és gyakorold a jógát egyéni alkatodnak megfelelően! Így könnyebben összhangba kerülhetsz önmagaddal és a gyakorlás is hatékonyabb lesz.

Egyedülálló tanfolyamunk azt a célt szolgálja, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb jógagyakorlást végezhesse egészsége megőrzésére, illetve bizonyos kóros folyamatok visszafordítására.

Tapasztald meg a rád szabott jóga gyakorlás előnyeit! Ha ájurvédikus típusodnak megfelelően jógázol és figyelembe veszed a környezeti hatásokat is, gyakorlásod sokkal hatékonyabb lesz! Megismerheted a tanfolyamon az ájurvédikus alkatodat, hasznos elméleti ismereteket kapsz és megtudhatod az ászanák, légzőgyakorlatok dósikus hatásait – mindezt sok gyakorlással. Kezdőknek és már jógázóknak is ajánljuk, mert új ismeretekkel bővül gyakorlásuk.

 

Kezdés: Jelenleg nem indul ilyen tanfolyam!
A tanfolyam időtartama: 8×2 óra, hétfő esténként 18-20 óráig
Vezeti: Marschall Kata Ájurvédikus jógaterapeuta, haladó jóga oktató
A tanfolyam díja: 16.900.- Ft/fő/tanfolyam

A tanfolyam árát az MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérünk utalni, a név és “Ájurvédikus jóga” megadásával.

Jelentkezés itt, a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mail címen.

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány hivatalos honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223–10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél