Miért fontos a csípőnyitás?

 

A csípő a mobilitást, az ágyéki gerincszakasz pedig a stabilitást adja, ezért hihetetlenül fontos a csípő mobilitásának megteremtése, különben az ágyéki szakasz fog kompenzálni, hogy növelje a mozgástartományt. Márpedig ez kihat az egész gerinc és a test mozgására: ha a csípő kötött, akkor az egész mozgás kötött és merev lesz.
További fontos szempont, hogy a test betegségei érzelmi-mentális állapotunkat tükrözik. A szexualitással, a megnyílással, a befogadással, a nőiséggel, a nőiség,  de ugyanígy a férfiasság megélésével kapcsolatos elfojtások, problémák mind-mind a csípő zártságában, rugalmatlanságában, illetve a kismedence szerveinek megbetegedésében tükröződnek vissza.
Ha foglalkozunk ezzel a területtel, serkentjük vérellátását, és rendszeresen lazítjuk, nyújtjuk az izmokat és a szalagokat a jóga gyakorlatokkal, akkor nagy segítséget adunk elménk ellazításának is, ahonnan a problémák kiindulnak.
A jóga segít megérteni, átértékelni és megoldani az ezzel kapcsolatos problémáinkat.
Méltán népszerű csípőnyitő jógaműhelyünkön elsajátíthatod otthoni gyakorlásodhoz a különböző jóga gyakorlatokat.

A csípőnyitás workshop időpontja: Jelenleg nem kerül megrendezésre ez az esemény

Vezeti: Varró Zoltán minősített vezető jógaoktató, diplomás jógamester

Ár:  6. 500.- Ft/fő/alkalom

A részvételi díjat egy összegben, előre kérjük fizetni.

Foglalásodat a tanfolyami díj beérkezése után tudjuk véglegesíteni. Kérjük a díjat az MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnetbanknál vezetett 16200223-10043251 számlaszámára utald át, neved és a “Csípőnyitó workshop” cím megadásával.

Készpénzes fizetés esetén az üres helyek számától függően fogadjuk a jelentkezéseket. Amennyiben készpénzes fizetést választasz, kérjük jelezd.