Miért fontos a csípőnyitás?

 

A csípő a mobilitást, az ágyéki gerincszakasz pedig a stabilitást adja, ezért hihetetlenül fontos a csípő mobilitásának megteremtése, különben az ágyéki szakasz fog kompenzálni, hogy növelje a mozgástartományt. Márpedig ez kihat az egész gerinc és a test mozgására: ha a csípő kötött, akkor az egész mozgás kötött és merev lesz.

 

További fontos szempont, hogy a test betegségei érzelmi-mentális állapotunkat tükrözik. A szexualitással, a megnyílással, a befogadással, a nőiséggel, a nőiség,  de ugyanígy a férfiasság megélésével kapcsolatos elfojtások, problémák mind-mind a csípő zártságában, rugalmatlanságában, illetve a kismedence szerveinek megbetegedésében tükröződnek vissza. Ha foglalkozunk ezzel a területtel, serkentjük vérellátását, és rendszeresen lazítjuk, nyújtjuk az izmokat és a szalagokat a jóga gyakorlatokkal, akkor nagy segítséget adunk elménk ellazításának is, ahonnan a problémák kiindulnak.

 

A jóga segít megérteni, átértékelni és megoldani az ezzel kapcsolatos problémáinkat.  Csípőnyitás workshopunkon elsajátíthatod otthoni gyakorlásodhoz a különböző jóga gyakorlatokat.

 

Időpont: Utoljára 2018. június 10-én vasárnap, 10-13 óráig került megrendezésre ilyen esemény

Vezeti: Varró Zoltán minősített jógaoktató, diplomás jógamester

Ár:  4900.- Ft/fő/alkalom

A tanfolyami díj egy összegben, előre fizetendő. Foglalásodat a tanfolyami díj beérkezése után tudjuk véglegesíteni. Kérjük a díjat az MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnetbanknál vezetett 16200223-10043251 számlaszámára utald át, neved és a “Csípőnyitó workshop” cím megadásával. Készpénzes fizetés esetén az üres helyek számától függően fogadjuk a jelentkezéseket. Amennyiben készpénzes fizetést választasz, kérjük jelezd.

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223 – 10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél