gerincjóga

 „Az igazán rugalmas gerinc a hosszú élet titka”
Kínai közmondás

 

 

 

Gerincproblémád van? Bízd gerincedet szakemberre! Segítünk neked szakszerű jógagyakorlással!

Manapság alig akad olyan ember, akinek ne lenne időszakos vagy állandósult nyaki, háti vagy deréktáji fájdalma, illetve tartási rendellenessége. Az ülő életmód, a monitor előtti hosszas tartózkodás, a helytelen testtartás számos módon betegíti a gerincet. Ennek következményeként nemcsak kellemetlen fájdalmak, de egyéb belső szervi elváltozások is kialakulhatnak. A gerincoszlopot szisztematikus és óvatosan mozgatjuk át jógagyakorlatokkal, ami segít megszabadulni a fájdalmaktól, erősíti a hátizmokat, javítja a testtartást. Kitérünk a gerinc belső szervek működésével való kapcsolatára és a táplálkozásra is.  A gyógyulási folyamatot segíti a relaxáció és a mozgással összehangolt légzés.

A gerincjóga tanfolyamot terápiás és megelőző céllal egyaránt ajánljuk.

A gerincterápiás jóga tanfolyam alatt megismerkedünk a főbb gerincproblémákkal és a jógikus kezelési lehetőségekkel.

A gerincjóga tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatnak

  • egyszerű fájdalomcsillapító módszereket
  • nyújtó, erősítő gyakorlatokat
  • speciális ászanákat és mudrákat,
  • a gerinc egészségét szolgáló légzőgyakorlatokat,
  • relaxációs módszereket, meditációt, mert a fennálló tünetek mögött gyakran a stressz okozta túlzott izomfeszesség húzódik meg.
  • kitérünk a gerinc belső szervek működésével való kapcsolatára és a táplálkozásra is

A gerincterápiás jóga tanfolyamra elsősorban olyanokat várunk, akiknek valamilyen meglévő gerincpanasza van – kortól, nemtől függetlenül.  Az ülő életmód, a monitorozás miatt sajnos egyre több a fiatalok körében is a derék-, hát- és nyakfájás. A gerincoszlopot szisztematikusan és óvatosan mozgatjuk át gerincjóga gyakorlatokkal, ami segít megszabadulni a fájdalmaktól, erősíti a hátizmokat, javítja a testtartást. Az elsajátított gerincjóga gyakorlatok otthoni rendszeres alkalmazásával a panaszok megszüntethetők vagy hatásosan csökkenthetők!

A tanfolyamon való részvétel nem igényel jógás tapasztalatot, előképzettséget. Megelőző jelleggel is hasznos.

Fontos: A tanfolyami részvételhez pontos írásos orvosi diagnózist kérünk, melyet e-mailben elküldhetsz az info@fenyjogaterapia.hu-ra, vagy a leletet elhozhatod az első órára. Ha ilyennel nem rendelkezel, kérünk, hogy a tanfolyam első óráján írásban nyilatkozzál arról, hogy nincs eltitkolt betegséged és a tanfolyamon saját felelősségedre veszel részt.

 

Kezdés:  Október 1-én 18.30-kor

Időtartam: 8×2 óra, kedd esténként 18.30-20.30-ig

Vezeti: Szöllőssy Anna gerincterápiás jógaoktató, gyógymasszőr

Orvosi hátteret dr. Hovanecz Anikó biztosít.

A gerincjóga tanfolyam díja: 20.900 Ft/fő/tanfolyam, 

Ismétlőknek, illetve érvényes Sivananda tagságival rendelkezőknek  csak 17.500 Ft/fő/tanfolyam!

melyet az MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérünk utalni, a név és “Gerincterápiás jóga” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a részvételt csak a beérkezett tanfolyami díj után tudjuk biztosítani ! A hatékonyság miatt max. 12 főt tudunk fogadni. Biztosítsd most a helyed!

Előzetes bejelentkezést kérünk itt a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mail címen

Várunk, ha rugalmas gerinccel, panaszmentesen szeretnél élni!

 

Jelentkezem a tanfolyamra >>