HangfürdőHARiOM Gyógyító Hang-Tér

Workshop és hangfürdő
A HariOm zenészeivel
Egy olyan különleges eseményre hívunk, amelyen megismerheted és megtapasztalhatod azt a mindenki számára elérhető, körülöttünk és egyben bennünk is lévő gyógyító energiát, tudatosságot, amely képes újra egészségessé tenni bennünket, képes harmóniát hozni az életünkbe.
Dolgozunk a saját hangunkkal, mantrákkal, kéztartásokkal azaz mudrákkal.
A workshop után pedig egy gyógyító hangfürdővel és szakrális koncerttel lazulhatsz el, töltődhetsz fel teljesen.

Hangold át magad velünk a magasabb minőségedre!

Éld át a gyógyító hangok csodáját!

Különleges szakrális hangszerek hangjával, ősi gyógyító, lélekemelő mantrákkal segítünk Téged ebben. A hangfürdőt és koncertet egy közös énekes szertartás zárja, melyen szívesen vesszük, ha Te is csatlakozol a gyógyító mantrák énekléséhez. Ha Te magad is bevonódsz, erőteljesebb lesz a feltöltődés, a változás.

Három, a spirituális zenében és gyógyító mantrákban jártas zenész fog kalauzolni Téged ebben a világban: Mikó Mariann (White Fire), Murányi Norbert (Kaan Luum), Csete Attila Ráma

(Kirtan Band), akik több szólamban énekelt mantrákkal mélyítik a hangszerek hatásait és örömöt hoznak a szívedbe.

Hogyan hat egy ilyen hangfürdő koncert, mi történik veled ilyenkor?

Minden rezgésből keletkezett és állandóan rezgésben van, ami ebben a világban létezik. Ezek egy része hang formájában hallható, mások csak érzékelhetőek. Minden zenei hang már eleve harmóniát hordoz magában, ezért vonzódunk úgy hozzájuk. Mondhatjuk azt, hogy a zene a hangok megvilágosodása.

A Tibetben kézzel készített hangtálak szent rezgésével, a gong és a mongol sámán dob megtisztító erejével, az indiai bambuszfuvola (banszuri) és a japán bambuszfuvola (sakuhacsi) lélekhívó hangjával, az elemek energiáját képviselő koshik, tingshák, csengettyűk csodálatos, éteri csilingelésével, és az énekhangok varászlatos sokszínűségével hívjuk meg a magasabb rendű erőket, nyitjuk meg az ehhez szükséges gyógyító tereket.

Testünk befogadja ezeket a hangokat, energiákat, tanul tőlük – amire szüksége van felhasználja, amire nincs, elengedi, ellazul. A feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, megpihen, összhangba kerül a test és a lélek. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik a gyógyulás, és a lelki terhek, szorongások feldolgozása.

Nemcsak a fizikai testünket, hanem az energia és információs testünket is érik ezek a rezgések, s az együtt-rezgés által ezek a hangok harmóniát adnak át nekünk anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Ezért vagyunk képesek a hangfürdőn egy nagyon mély szinten feltöltődni.

A tökéletes ellazulást aromaterápiás illatok is segítik majd.

A tisztulási folyamatot támogatja, ha a hangfürdő előtt és után több folyadékot iszunk.

A kibővített program, a workshop, hangfürdő és szakrális koncert 2018.01.20-án 17-20 óráig tart és most kedvezményesen csak 4400 Ft/fő/alkalom, a 4 900 Ft helyett!

A díjat a MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “ Hangfürdő” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes bejelentkezést kérünk.

Várunk Szeretettel!

A ॐ HARiOM  – Hang-Tér zenészei

Jelentkezem az eseményre >>

 

Categories: Workshop

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány hivatalos honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223–10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél