hangfürdőa HARiOM Hang-Tér zenészeivel

Hangold át magad velünk a magasabb minőségedre!

Egy olyan különleges eseményre hívunk, melyen megismerheted és megtapasztalhatod azt a mindenki számára elérhető gyógyító energiát, tudatosságot, amely képes újra egészségessé tenni bennünket, képes harmóniát hozni az életünkbe.

Fedezd fel a benned lévő gyógyító erőt!

Minden rezgésből keletkezett és állandóan rezgésben van, ami ebben a világban létezik. Ezek egy része hang formájában hallható, mások csak érzékelhetőek. Minden zenei hang már eleve harmóniát hordoz magában, ezért vonzódunk úgy hozzájuk. Mondhatjuk azt, hogy a zene a hangok megvilágosodása.

Ha a harmonikus rezgésekhez kapcsolódunk, ha gyógyító térben tartózkodunk, ha a tudatosságunkat a gyógyulásra, gyógyításra irányítjuk, akkor ez a folyamat elindul, könnyen megvalósul.

Először egy rövid workshopon vehetsz részt, ahol

megismerheted a mantrák világát – hogyan hatnak, hogyan gyakorolhatsz velük, hogyan gyógyíthatod önmagadat és akár másokat a segítségükkel.

Speciális érzékelési gyakorlatokkal megtanulhatod felfedezni, jobban átérezni a testedet, energiáidat. Megtanulhatsz a körülötted lévő gyógyító energiához, a saját teljességedhez jobban kapcsolódni. Különleges kéztartásokkal, testtartásokkal (mudrákkal) megtanulhatod az energiarendszeredet, a csakráidat harmóniába hozni, az életerődet fejleszteni, az energiákat megfelelően áramoltatni.

Könnyű, de izgalmas gyakorlatokkal megtanulhatod használni jobban a saját hangodat, légzésedet, hogy például az egyik legfontosabb mantrát, az Om mantrát teljes erejében használhasd.

A workshopot egy közös énekes rész, úgynevezett Kírtana zárja, melyen szívesen vesszük, ha Te is csatlakozol az egyszerű, de nagyon hatásos gyógyító mantrák énekléséhez. Ha Te magad is bevonódsz, erőteljesebb lesz az átélésed, tapasztalatod.

A workshop után egy közös teázásra hívunk.

A program második felében a gyakorlatban is átélheted, megtapasztalhatod a hangok, a közösen létrehozott tér gyógyító erejét.

A hangfürdőn és koncerten különleges szakrális hangszerek hangjával, ősi gyógyító, lélekemelő mantrákkal segítünk Téged ebben.

Három, a spirituális zenében és gyógyító mantrákban jártas zenész fog kalauzolni Téged ebben a világban: Mikó Mariann (White Fire), Murányi Norbert (Kaan Luum), Csete Attila Ráma (Kirtan Band), akik több szólamban énekelt mantrákkal mélyítik a hangszerek hatásait és örömöt hoznak a szívedbe.

Hogyan hat egy ilyen hangfürdő koncert, mi történik veled ilyenkor?

A Tibetben kézzel készített hangtálak szent rezgésével, a gong és a mongol sámán dob megtisztító erejével, az indiai bambuszfuvola (banszuri) és a japán bambuszfuvola (sakuhacsi) lélekhívó hangjával, az elemek energiáját képviselő koshik, tingshák, csengettyűk csodálatos, éteri csilingelésével, és az énekhangok varászlatos sokszínűségével hívjuk meg a magasabb rendű erőket, nyitjuk meg az ehhez szükséges gyógyító tereket.

Testünk befogadja ezeket a hangokat, energiákat, tanul tőlük – amire szüksége van felhasználja, amire nincs, elengedi, ellazul. A feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, megpihen, összhangba kerül a test és a lélek. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik a gyógyulás, és a lelki terhek, szorongások feldolgozása.

Nemcsak a fizikai testünket, hanem az energia és információs testünket is érik ezek a rezgések, s az együtt-rezgés által ezek a hangok harmóniát adnak át nekünk anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Ezért vagyunk képesek a hangfürdőn egy nagyon mély szinten feltöltődni.

A tökéletes ellazulást aromaterápiás illatok is segítik majd.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hogy a tisztulási folyamatot támogatja, ha a hangfürdő előtt és után több folyadékot iszunk.

A hangfürdő 2018. április 14-én 17.30 – 20.30-ig tart.

Részvételi díj: 4500 Ft/fő/alkalom. 

KORAI KEDVEZMÉNNYEL  Márc. 14-ig befizetve csak 3.900.- Ft/fő/alkalom.

A díjat a MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “ Hangfürdő” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes bejelentkezést kérünk.

Várunk Szeretettel!

A HARiOM  – Hang-Tér zenészei

Jelentkezem a hangfürdőre >>

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány hivatalos honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223–10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél