holdüdvözletA legismertebb ászanasorozatot, a Szúrja Namaszkárt, a Napüdvözletet már bizonyára jól ismered és rendszeresen gyakorolod. Ez egy szép és serkentő gyakorlat a nap kezdéséhez.
Van egy másik csodálatos gyakorlatsor, a Csandra Namaszkár, a Holdüdvözlet, mely tisztító és nyugtató módszer a nap befejezéséhez. Lassú és gördülékeny mozdulatai megnyugtatnak, pihentetnek és jól felkészítenek az alvásra.

Hogyan hat ránk a Holdüdvözlet?

Míg a Nap energiája élénkítő, felmelegítő, a Hold energiájának természete nyugtató, ellazító, puha, gyengéd, hűsítő, a befelé fordulás energiája, fő természete a táplálás, a szeretet. A gyakorlatsor ezáltal kevésbé élénkítő hatású, mint a Napüdvözlet, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít lenyugodnunk. Érzelmi problémáink általában ennek az energiának a kimerüléséből fakadnak, így a gyakorlatsor különösen javasolt idegrendszeri problémák, szorongás, álmatlanság, alvászavar esetén, valamint szabályozza a menstruációs ciklust. A gyakorlatsor a test hőjének emelése nélkül képes az energiarendszerünk áthangolására.

A workshop-on megtanuljuk a gyakorlatsort, felépítünk egy teljesen kiegyensúlyozó gyakorlást a kapcsolódó előkészítő- és utógyakorlatokkal.

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény

Vezeti: Szabó Szilvia Jógamájá Dévidászí

A holdüdvözlet workshop ára: 4.900 Ft/fő/alkalom

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223 – 10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél