női jóga oktatóképzésA Női Testtel,- Energetikai Rendszerrel és Női Minőséggel végzett női jóga felfedi a Nőben a Ragyogást, a Szépséget, a Női Erőt, a Rugalmasságot, a Lágyságot, a kicsattanó Egészséget, a Vitalitást, a Táplálást, a Befogadást….

A női jóga oktatóképzés két fő részből áll:

Első: megtanítjuk a jógaoktató hölgyeknek, hogyan jógázzanak saját maguk úgy, hogy a legteljesebb női potenciáljukat kibontakoztathassák.

Második: hogyan oktassanak úgy jógát, hogy a hozzájuk kerülő nőket hozzásegítsék, megtanítsák  a legteljesebb női potenciáljuk  megélésére. Hogyan segítsék a jógázó hölgyeket, akiknek a női létükben valamilyen elakadás, probléma vagy testi betegség van jelen. (Testi tünetek: női területeken való betegségek. Mentális-érzelmi területen: diszfunkciós működések a szeretetteljes kapcsolatokban, párkapcsolatban, gyerek-szülő kapcsolatban. )

Minden nő egyedi és egyéni életúttal rendelkezik. Közös bennük a harmóniára, a szépségre, a kedvességre való fogékonyság oly módon, hogy saját maguk ragyogjanak, és életterületeik között könnyű legyen az átjárhatóság (saját magukra fordított idő, párra, gyerekekre, otthonra, kiteljesítő tevékenységekre, munkára…)

Mi várható a női jóga oktatóképzés elvégzésével?

A jógaoktató képzés alatt maguknak a jógaoktató hölgyeknek az erőteljes átalakulásuk várható, hogy sokkal nőiesebbé, ragyogóbbá válnak…

Más szemszögből, teljesebben válnak képessé a női problémák felismerésére, jógikus kezelésére.

A saját egyéni gyakorlásokat egyénre szabott házi feladatok segítik, amelyek a napi női teendők mellett elvégezhetőek.

Van-e olyan életterület, ahol a nőiességed nem tud kibontakozni, ahol a női tested nem teljes egészségében ragyog? Át tudod-e adni a hozzád forduló jógázó nőknek azt a tudást, amivel saját maguk nőiességét ki tudják bontakoztatni és tudják élni?

Gyakorlati információk:

Oktató:  Kéri Mónika minősített jógaoktató, női jóga specialista

A női jóga oktatóképzés kezdete: 2019. március 18.

A képzés konkrét időpontjai:

márc. 18, 25,
ápr. 1, 8,15, 29 (22-én Húsvét, kimarad)
máj. 6,13,20,27
jún. 3. (jún.10-e Pünkösd, 17-én már sztem indul a nyaralás)
szept. 9,16,23,30
okt. 7,14,
Vizsga: okt. 21-én szóbeli-gyakorlati vizsga és oklevél átadás

YAI logoval ellátott “Női jóga oktató” oklevelet  a sikeres vizsgát tett oktatók kapnak.  A női jóga oktatóképzés elvégezhető vizsgázási szándék nélkül is, továbbképzés jelleggel.

A tanfolyam díja: 140.000,-Ft/fő/tanfolyam, KORAI KEDVEZMÉNNYEL február 10-ig egy összegben fizetve, ill. Sivananda jógaoktatóknak csak 125.000,-Ft/fő/tanfolyam

Regisztrációs díj 25.000.- Ft, melyet a jelentkezéssel egy időben kérünk utalni a lentebb megadott számlaszámra. A jelentkezés ezzel válik érvényessé. A regisztrációs díj a tanfolyami díj része, melyet csak akkor van módunk visszaadni, ha  a tanfolyam a szervezők hibájából nem indul.

Részlet fizetési lehetőség:  2 részletben,  jelentkezéskor 80 ezer Ft, a második részlet 75 ezer Ft/fő, 2019. máj. 20-ig fizetve,

melyet kérünk az alábbi számlára utalni a név és „Női jógaoktató” megjegyzéssel:

MJA  (Magyar Jógaterápiás és  Ájurvéda Alapítvány)  MagNetBank 16200223–10043251

Jelentkezéskor kérlek, írj nekem egy személyes bemutatkozó e-mailt, hogy miért szeretnél részt venni a női jógaoktatói képzésen és mit vársz tőle! Címem: harmonikajoga@gmail.com

A sikeres vizsgát tett oktatók „Női  jóga oktató” címmel és a YAI logoval ellátott oktatói oklevelet kapnak.

A tanfolyamra jelentkezést vagy az egy összegben fizetett tanfolyami díjjal, vagy 25.000.- Ft regisztrációs díj befizetésével tudjuk elfogadni. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a tanfolyam a szervezők hibájából nem valósul meg. A résztvevő részéről a tanfolyam megszakítása nem jár az általa befizetett díj visszafizetésével!

A képzés oktatói továbbképzésnek számít, csak jógaoktatókat tudunk fogadni!

Vélemények a női jóga oktatóképzésről:

“A női jógaoktató-képzésen olyan módszereket, technikákat és szemléletet sajátíthattunk el, amit nem csak jógaoktatóként, hanem a mindennapiéletben, bármilyen helyzetben tudunk használni, alkalmazni.
Ez a képzés kicsit olyan volt számomra, mint egy önismereti tréning. Harmonikusabbak, nyitottabbak, önazonosabbak lehetünk általa. Köszönet érte a csodálatos oktatónknak!” B.A.

“Sivananda Jógaoktatóként Női Jógaoktatói képzésen vettem részt a Fény Jógaterápiás Intézetben. Az itt megtanult gyakorlatok könnyedén beilleszthetők akár a Sivananda jógasorba is. Segítik az elmélyülést, a befele figyelést, női minőségünk természetes megélését. A speciális légzőgyakorlatok segítségével átlélegezhetjük egész testünket, női szerveinket. Gyengéden, mégis hatékonyan oldódnak az esetleges blokkok ezeken a területeken. Az oktatónk -Kéri Mónika- olyan útravalóval látott el, amit nem csak az óráimon, hanem a mindennapokban is hasznosíthatok. Szeretettel ajánlom a képzést!” L.M.

Találkozzunk a női jóga oktatóképzésen!

Jelentkezem a tanfolyamra >>

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200223 – 10043251

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél