Női jóga workshopNői teljesség – Női vonzerő

Kiknek szól a női jóga workshop?

Minden hölgynek, minden életkorban, aki szeretné a nőiességét jobban kibontakoztatni, megélni, vagy csak regenerálódni kíván.

Akkor is hatékony, ha elakadás van a női területeken, akár a fizikai testben, akár az emberi kapcsolatok terén. Természetesen a 4 órás foglalkozás nem fogja teljesen helyreállítani az egyensúlyt (bár történtek már csodák), de pozitív irányba indítja el a folyamatokat, és erőt ad a saját belső női minőségek nagyobb mértékű megnyilvánításához, vagy kibontakoztatásához, függetlenül az életkortól. Ne felejtsük: a női szépség és sugárzás belülről fakad és nem a kortól függ!

A női jóga workshop első  első részében az oktató minden területre kiható női jógaórát tart.  A női jógaóra mozdulatokból (váltakozva dinamikus és kitartott, lassú és gyors) és energetikai gyakorlatokból (légzés-tudat koncentráció) állnak. Mindez nagyon kellemes a női test számára. Hatására a test megújul, felszabadul. A gyakorlati rész után elméleti ismeretek átadása következik, melyben a jelenlévők már gyakorlati megtapasztalással rendelkezve kapnak képet az egyes mozdulatok, légzésirányítások női testre és lélekre ható mechanizmusairól. Az óra legvégén az oktató a felmerült kérdésekre válaszol, kötetlen beszélgetés formájában.

Találkozunk a női jóga workshopon…

Időpont: –

Vezeti: Kéri Mónika női jóga oktató

Díj: 7900.- Ft/fő/alkalom

A díjat a MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “ Női workshop” megadásával.

Jelentkezés a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu  címen.

Érdeklődni a 30 / 689 9288-as számon lehet.

 

A közeljövőben ilyen workshop nem kerül megrendezésre. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed kérlek írj nekünk e-mailt az info@fenyjogaterapia.hu címre, hogy elkezdhessük a szervezését!

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Spirituart Jóga Alapítvány Fény Jógaterápiás Intézetének hivatalos honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200137 - 18537224 - 00000000

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél