A Fény Jógaterápiás Intézet tevékenysége a jóga, a jógaterápia és az ájurvéda eszközrendszerére épül. Holisztikus és integratív szemléletével hidat képez a nyugati orvostudomány és a keleti tudományos-bölcseleti rendszerek között.  A minőség garanciája a magasan kvalifikált szakember csapat. Célunk, hogy a tudatosság és a belső öngyógyító mechanizmusok felébresztésével betegeket és egészségeseket egyaránt hozzásegítsünk a minél teljesebb, boldogabb élethez. Orvosaink, szakembereink, akik mind a nyugati, mind a fenti keleti tudományokban jártasak, tudásukkal biztonságot nyújtanak a hozzánk forduló jóga gyakorlóknak. Az élet csoda, ismerjük fel és éljük meg együtt ezt a csodát!


Hogyan segítünk?

Az évezredek óta hatékonyan működő jóga, jógaterápia és ájurvéda módszereivel kiegészítjük az orvosi terápiákat. Az embert a maga teljességében közelítjük meg. Jól bevált stressz oldó, vitalizáló, belső békét eredményező technikákat ötvözünk az egyén sajátosságainak és problémáinak megfelelően. A belső öngyógyító mechanizmusok felébresztésével segítjük a gyógyulási folyamatokat, javítjuk az életminőséget. Pozitív szellemi-, érzelmi- és fizikai-, valamint életszemléletbeli változást érünk el, mely teljesebb, boldogabb élethez vezet. Mindezt elérhető áron, illetve ingyenesen nyújtjuk. Csoportos- és egyéni foglalkozásokat, előadásokat, workshopokat, orvosi- és jógaoktatói továbbképzéseket, jógahétvégéket és táborokat tartunk.


Kiket várunk?

 • Idült betegeket, akik gyógyulásukhoz, életminőségük javításához a nyugati orvoslást a jóga, jógaterápia és ájurvéda tudásával szeretnék kiegészíteni.
 • Gyógyultakat, akik tevékenyen részt vennének egészségük megőrzésében és keresik a megfelelő segítséget további életvezetésükhöz.
 • Egészségeseket, akik egészséges, boldog életet akarnak élni.
 • Stresszes menedzsereket, hogy hosszú távú sikereiket és egészségüket megtarthassák.
 • Életmód váltókat, akiknek gyakorlati útmutatásra van szükségük.
 • Orvosokat, akik akadémikus orvosi ismereteiket integrálni akarják a keleti gyógymódokkal.
 • Jógaoktatókat, akik szeretnének többet tudni a jógaterápiáról és az ájurvédáról.
 • Fiatalokat, akik egészséges, boldog felnőttek szeretnének lenni.
 • Időseket, akik életerejüket szeretnék növelni.
 • Legfőképpen azokat, akik megértik, hogy a pozitív változások eléréséhez változtatni kell bizonyos szokásokon, az életmódon.

Kik vagyunk?

Elhivatott, jól képzett jógaoktató orvosok, -pszichológusok, -coachok, -trénerek, ájurvédikus szakértők, gyakorlott szakemberek. Magyarország első Jógaterápiás Intézetében egyesítjük a nyugati orvos- és természettudományok, valamint a keleti gyógyászati és bölcseleti rendszerek ismereteit. Szívügyünknek tekintjük, hogy javítsuk a hozzánk fordulók életminőségét, egészségi állapotát és hozzájáruljunk a minél teljesebb, egészséges, boldog élet eléréséhez. A minőség garanciája a magasan kvalifikált szakember csapat.

Úgy érezzük, hogy e tevékenység szellemiségéhez a nonprofit forma nyújt méltó keretet. A Fény Jógaterápiás Intézet a nonprofit Spirituart Jóga Alapítvány keretein belül működik.

Munkatársaink, akik segítenek >>

 

 • Fény Jógaterápiás Intézet

  A Spirituart Jóga Alapítvány Fény Jógaterápiás Intézetének hivatalos honlapja

  Cím: 1028 Budapest, Szegfű u. 2.

  E-mail: info@fenyjogaterapia.hu

  Telefon: +36 30 689 9288

  Bankszámlaszám:
  MagNet Közösségi Bank Zrt
  16200137 - 18537224 - 00000000

  Adatvédelmi szabályzat
  Cookie szabályzat

 • Keresés az oldalon

 • Bejelentkezés

 • Hírlevél