csípőnyitó jógaműhelyMiért fontosak a csípőnyitó gyakorlatok?

A csípő a mobilitást, az ágyéki gerincszakasz pedig a stabilitást adja, ezért fontos a csípő mobilitásának megteremtése, különben az ágyéki szakasz fog kompenzálni, hogy növelje a mozgástartományt. Ez pedig  kihat az egész gerinc és a test mozgására: ha a csípő kötött, akkor az egész mozgás kötött és merev lesz.

További fontos szempont, hogy a test betegségei érzelmi-mentális állapotunkat tükrözik. A szexualitással, a megnyílással, a befogadással, a nőiséggel, a nőiség,  de ugyanígy a férfiasság megélésével kapcsolatos elfojtások, problémák mind-mind a csípő zártságában, rugalmatlanságában, illetve a kismedence szerveinek megbetegedésében tükröződnek vissza.
Ha foglalkozunk ezzel a területtel, serkentjük vérellátását, és rendszeresen lazítjuk, nyújtjuk az izmokat és a szalagokat a csípőnyitó jóga gyakorlatokkal, akkor nagy segítséget adunk elménk ellazításának is, ahonnan a problémák kiindulnak.
A jóga segít megérteni, átértékelni és megoldani az ezzel kapcsolatos problémáinkat.
Méltán népszerű csípőnyitő jógaműhelyünkön elsajátíthatod otthoni gyakorlásodhoz a különböző jóga gyakorlatokat.

A csípőnyitó jógaműhely időpontja:  2021. március 7-e vasárnap, 10 – 13 óráig

Ha még nem lesz engedélyezve a kontakt foglalkozás, akkor online tartjuk meg!

Vezeti: Varró Zoltán minősített vezető jógaoktató, diplomás jógamester

Ár:  7.100.- Ft/fő/alkalom HELYETT  JUBILEUMI KEDVEZMÉNNYEL  CSAK  6.400.- Ft/fő/alk.

A részvételi díjat egy összegben, előre kérjük fizetni. Foglalásodat a tanfolyami díj beérkezése után tudjuk véglegesíteni.

Kérjük a díjat a Spirituart Jóga Alapítvány MagNet Közösségi Bank Zrt- nél vezetett 16200137 – 18537224 számú bankszámlára  utald át, neved és a “Csípőnyitó jógaműhely” cím megadásával.

Számla igényedet  kérjük előre jelezd és add meg hozzá az adataidat!

Jelentkezem a tanfolyamra >>

Share and Enjoy !

0Shares
0 0