Időpont
2019.11.30. 10:00 - 13:00

Helyszín
Fény Jógaterápiás Intézet

Kategóriák


Miért fontosak a csípőnyitó gyakorlatok?

A csípő a mobilitást, az ágyéki gerincszakasz pedig a stabilitást adja, ezért hihetetlenül fontos a csípő mobilitásának megteremtése, különben az ágyéki szakasz fog kompenzálni, hogy növelje a mozgástartományt. Márpedig ez kihat az egész gerinc és a test mozgására: ha a csípő kötött, akkor az egész mozgás kötött és merev lesz.

További fontos szempont, hogy a test betegségei érzelmi-mentális állapotunkat tükrözik. A szexualitással, a megnyílással, a befogadással, a nőiséggel, a nőiség,  de ugyanígy a férfiasság megélésével kapcsolatos elfojtások, problémák mind-mind a csípő zártságában, rugalmatlanságában, illetve a kismedence szerveinek megbetegedésében tükröződnek vissza.
Ha foglalkozunk ezzel a területtel, serkentjük vérellátását, és rendszeresen lazítjuk, nyújtjuk az izmokat és a szalagokat a csípőnyitó jóga gyakorlatokkal, akkor nagy segítséget adunk elménk ellazításának is, ahonnan a problémák kiindulnak.
A jóga segít megérteni, átértékelni és megoldani az ezzel kapcsolatos problémáinkat.
Méltán népszerű csípőnyitő jógaműhelyünkön elsajátíthatod otthoni gyakorlásodhoz a különböző jóga gyakorlatokat.

A csípőnyitó jógaműhely időpontja:  2019. november 30-a szombat, 10 – 13 óráig

Vezeti: Varró Zoltán minősített vezető jógaoktató, diplomás jógamester

Ár:  6. 500.- Ft/fő/alkalom

A részvételi díjat egy összegben, előre kérjük fizetni. Foglalásodat a tanfolyami díj beérkezése után tudjuk véglegesíteni.

Kérjük a díjat az MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnetbanknál vezetett 16200223-10043251 számlaszámára utald át, neved és a “Csípőnyitó jógaműhely” cím megadásával.

Készpénzes fizetés esetén az üres helyek számától függően fogadjuk a jelentkezéseket. Amennyiben készpénzes fizetést választasz, kérjük jelezd.

Bejelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.