hangfürdőHogyan játszanak szerepet a csakrák a mindennapi életünkben?

A csakrák valami nagyon ezoterikus dolognak tűnhetnek. Azonban a csakrákon található blokkok – bármely csakráról is legyen szó (gyökércsakra, nemi csakra, napfonat csakra, szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra) – nagyon is valóságos problémákban testesülhetnek meg (félelmek, szorongások, betegségek, fájdalmak formájában például), így ilyenkor saját bőrünkön tapasztalhatjuk létezésüket. A ॐHariom Hang-tér mostani hangfürdő workshopja segíteni fog abban, hogy demisztifikáljuk, amit a csakrákról gondolunk. Beszélgetünk arról, hogy mit jelentenek a csakrák és hogyan játszanak szerepet a mindennapi életünkben, majd tanulunk mantrákat, amik konkrétan hozzásegítenek minket, hogy tisztítsuk, hangoljuk azokat. Valamint megnézzük azt is, hogy milyen hangtálakat és hangvillákat érdemes ehhez használni.

Ezen az estén a három alsó csakrával foglalkozunk

Gyökércsakra

Biztonságos helynek érzed a világot? Hogy érzed magad a világban, mint emberi lény? Anyagi bőségben vagy szükségben érzed magad? Érzed, hogy jogod van itt lenni?

Nemi csakra

Hogy érzed magad a világban, mint férfi vagy nő? Képes vagy gyönyörködni magadban, mint teremtményben? Vidám, spontán, örömteli dolognak éled meg a nemiséget? Minden tettedet az öröm kíséri? A kreativitásod akadálytalanul áramlik?

Napfonat csakra

Hogy érzed magad a világban, mint személy (az emberen és a nőn vagy férfin túl)? Bízol magadban és másokban eléggé? Elég bátor, elég határozott vagy? Megadod magadnak a neked járó társadalmi és szakmai elismerést? Tudod kezelni az indulataidat, kitöréseidet? Milyen mértékű önfegyelemmel, akaraterővel bírsz?

Hangfürdő

Egy rövid szünet után a program második felében a gyakorlatban is átélheted, megtapasztalhatod a hangok, a közösen létrehozott tér gyógyító erejét a gyökércsakra, a nemi csakra és a napfonat csakra vonatkozásában.
A hangfürdőn és koncerten különleges szakrális hangszerek hangjával, ősi gyógyító, lélekemelő mantrákkal és vezetett meditációval segítünk Téged ebben.
A ॐHARiOM Hang-tér zenészei, három, a spirituális zenében és gyógyító mantrákban jártas zenész fog kalauzolni Téged ebben a világban: Mikó Mariann, Murányi Norbert és Csete Attila Ráma, akik több szólamban énekelt mantrákkal mélyítik a hangszerek hatásait és örömöt hoznak a szívedbe.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hogy a tisztulási folyamatot támogatja, ha a hangfürdő előtt és után több folyadékot iszunk.

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen workshop!

Helyszín: Fény Jógaterápiás Intézet, a Sivananda Jógaközpont épületében, 1028 Budapest, Szegfű u.2.

Részvételi díj: 4900 Ft/fő/alkalom.
Korai kedvezmény:  csak 4500.- Ft/fő/alkalom

A részvételi díjat a MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnet Banknál vezetett 16200223-10043251-es számlájára kérjük utalni a név és “Hangfürdő” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes bejelentkezést kérünk.

Várunk szeretettel!
A ॐHARiOM Hang-tér zenészei

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288