Hangfürdő tibeti éneklő tálakkal

Hangfürdő tibeti éneklő tálakkalHangfürdő Tibeti éneklő tálakkal, Gonggal és egyéb szakrális hangszerekkel.

A hangfürdőn felcsendülő hangok abból a közös térből születnek, melyet az együttlétünk teremt. Átrezegtetik, átjárják, átmossák minden részünket, minden sejtünket, ezáltal egységbe, harmóniába kerülhetünk, egy olyan ellazult állapotba, ahol elkezdődhet az öngyógyulás, ahol a fizikai és lelki blokkokat képesek vagyunk oldani, elengedni. Ahol a hangokból megszülető csendben a test ellazul, a fej elcsendesedik, a szív megnyílik. Ezen a hangutazáson tibeti hangtálak, kínai gong, szélcsengők és egyéb érdekes hangszerek lesznek a kísérőink. A hangfürdő során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk, fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni.

 

Mikó Mariann

A zene mindig is az életem része volt. Zongorázni és énekelni tanultam sok éven át. A hangtálakkal hét évvel ezelőtt kerültem szorosabb kapcsolatba, és azóta több hangtálakról, gongról és hangvillákról szóló tanfolyamot is elvégeztem. Ezzel egyidőben találkoztam egy olyan közösséggel is, melyben önismerettel és érzékeléssel kísérletezhettem, ami nagy hatással volt az életem minden területére, köztük a zenéhez és a hangokhoz való viszonyomra is. A zenének, éneklésnek, hangoknak számtalanszor tapasztaltam a gyógyító, lélekformáló és kapcsolatépítő hatását, erejét.
Nagyon boldoggá tesz, hogy ezt hasonlóan gondolkodó és érző társakkal együtt élhetem meg újra és újra, még több színnel, fénnyel és hanggal kiteljesedve.

 

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény!

Helyszín: Fény Jógaterápiás Intézet, a Sivananda Jógaközpont épületében, 1028 Budapest, Szegfű u.2.

Részvételi díj: 2800 Ft/fő/alkalom.

A díjat a MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnet Banknál vezetett 16200223-10043251-es számlájára kérjük utalni a név és “Hangfürdő” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes bejelentkezést kérünk.

 

Várunk szeretettel!

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288