Jógalégzés

JógalégzésFigyeld a légzésed! Csak hagyd, hogy történjen. Mit veszel észre a kilégzés és belégzés hosszának arányában? Gondolnád, hogy milyen fontos a helyes légzés? Mennyi problémát tud megoldani és megelőzni, illetve mennyi baj származik a helytelen, elégtelen légzésből?

A légzés befolyásolja az életerőt, életkedvet és a koncentrációt. Ha képesek vagyunk a légzésünket szabályozni, akkor a gondolatainkat is. A kilégzés és a belégzés időtartamának növelése indítja be az életerő intenzívebb mozgását az energiapályákon. Ez a légzésszabályozás, vagy más néven pránajáma, de sok helyen az angol megfelelőjét – pranayama – használják.

Jógalégzés, légzésszabályozás elméletben és gyakorlatban

A műhely során pontosítjuk az alap légzéseket, majd légzésszabályozó technikákat gyakorolunk, átbeszélve az otthoni gyakorlás ajánlott menetét. Szó lesz a helytelen gyakorlás kockázatairól is, hogy bizonyosan csak az előnyöket élvezhessük.
Amikor a légzésszabályozást végezzük, akkor az életenergiát is szabályozzuk, ezek nem választhatók szét egymástól. Helyes légzéssel a betegségek elkerülhetők, önuralomra, önismeretre teszünk
szert, melyek segítségével az élet több sikert és boldogságot nyújt számunkra.

A légzés csodája műhelyre olyan érdeklődő jógázókat várunk, akik tisztában vannak az alap jógalégzésekkel, ismerik az alap légzőgyakorlatokat ( hasi légzés, teljes jógalégzés – kapalabhati, váltott orrlyukas légzés – anuloma viloma)

Időpont: Jelenleg nincs szervezés alatt ilyen esemény
Vezeti: Dr. Szabó Anikó pHD – Gangá, minősített vezető jógaoktató, légzés tréner.
Díj: 4900.- Ft/fő/alkalom

Jelentkezés itt a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu címen.
Érdeklődni a 30 / 689 9288-as számon lehet.

A részvétel a program díjának befizetésével biztosított, melyet az MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnetbanknál vezetett 16200223-10043251 számlájára kérünk
utalni. A befizetett díjról visszaigazolást küldünk.

Jelentkezem a jógalégzés műhelyre >>

 

A közeljövőben ilyen esemény nem kerül megrendezésre. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed kérlek írj nekünk e-mailt az info@fenyjogaterapia.hu címre, hogy elkezdhessük a szervezését!

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288