Kedves Érdeklődő Látogató!

Köszönjük, hogy olvassa ezt az oldalt. Ha eddig eljutott a honlapon, ez azt jelzi a mi olvasatunkban, hogy Ön is fogékony a másokat segítő tevékenységekre, ill. azok támogatására.

A Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány (MJA) céljai kivitelezéséhez lelkes szakemberekkel látott hozzá. (céljainkról itt olvashat bővebben: https://fenyjogaterapia.hu/intezetunkrol/magyar_jogaterapias_es_ajurveda_alapitvagy/)

Már az Alapítvány létrehozásakor többen megértették és látták tevékenységünk fontosságát és a nemes cél érdekében pénzbeli adományokkal támogatták munkánkat.
Ezeket a pénzbeli adományokat a tevékenység elindításához, később ingyenes programok, ismertető előadások megszervezésére, kedvezmények nyújtására  használtuk.

Az Alapítványban és az általa működtetett Fény Jógaterápiás Intézetben többen is anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik feladataikat, oktatói– terápiás tevékenységüket, ezzel támogatva a szervezet működését.

Úgy érezzük és az első év sikere is azt bizonyítja, hogy szükség van ránk, az általunk képviselt holisztikus szemléletű terápiás- és oktató tevékenységünkre. Sok ember életminőségén sikerült javítanunk, amint ez a visszajelzésekből is kiderült. Kialakult a többféle programunkon résztvevő „visszatérők” csoportja. Mindez jó érzéssel tölt el bennünket és további lendületet ad munkánkhoz.

Tanfolyamaink mellett folytatjuk ingyenes programjainkat és edukációs anyagaink kiadását.

A színvonalas megjelenéshez  pénzbeli támogatás mellett tárgyi adományokat is szívesen fogadunk:
– fényképezőgépet;

– projektort

– audio felszerelést;
– konyhai felszerelést az egészséges táplálkozást bemutató főző workshopokhoz.

Kérjük, hogy amennyiben ebben a pontban leírt céljainkkal egyetért és azonosulni tud vele, támogassa adományával Alapítványunkat.

Bankszámlaszámunk:

MJA

MagNet Közösségi Bank Zrt   16200223 – 10043251

Köszönettel,

a Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány  és a Fény Jógaterápiás Intézet csapata