„Szeretném megköszönni a tanfolyamot! Az egyik legnagyobb nyeremény volt az évben, hogy besodródtam Hozzád, nagyon hálás vagyok azokért, amiket ott hallottam. Eredményeim: „felpörögtem”, most már nagyon kevés nap marad ki mikor nem tornázom, reggel fél óra, a régebbi gyakorlataimat 90%-ban lecseréltem a sokkal keményebb Nálad tanultakra, képzeld, a kobrám már másfél perces! És lassan visszahúzódnak a fájdalmak, könnyebb hajolni, 4 oszlop képződött a hasizmomból, a csuklyás izmom már sosem fáj, stb stb. Úszom is hetente 1-2x. A lelkesedésem töretlen, nem is tervezek leállni a tornával később sem, az én fajtám csak visszaesik. Szóval öröm volt!”                        (a Gerincterápiás jógatanfolyamról írta L.A.)

„Nagyon hasznos annak is akinek baja van a gerincével és akinek nincs! Kellemes hely, kellemes társaság és szuper oktató. Ajánlom mindenkinek.”        (a Gerincterápiás jógatanfolyamról írta S.É.)

„Családias, baráti, hangulatos, mély, őszinte volt.Több, mint főzés: TERÁPIA volt.”
„Nagyon tetszett a workshop.”
„Jó hangulatban, minden kérdésre választ kaptunk.”       (a Tavaszi ájurvédikus tisztítókúra c. workshopról írták)

„Érezhető tudás van a tanfolyam mögött.”
„Így jó, ahogy van.”
„Nagyon klassz a hely és az oktató is.”            (a Hasi panaszok jógaterápiája tanfolyamról írták)

„A kisfiamnak nagyon tetszett/tetszik a tanfolyam,már kérdezte azt is, hogy fogunk-e még jönni, ha már véget ért a tanfolyam.”             (a Mesés kalandjaim – jóga, zene, drámajáték ovisoknak tanfolyamról írta egy anyuka)