Gerincterápiás jógaoktatói tanfolyamMIÉRT LEGYÉL GERINCTERÁPIÁS JÓGAOKTATÓ?  

Hogy biztonságosan és szakszerűen tudjad az egyre több  gerincbeteget jógáztatni, illetve a problémáikra speciális megoldásokat alkalmazni. Mindezt jógikus szemlélettel, hogy tovább segíthesd a gerincbetegek gyógyulását, illetve a gerinc problémák megelőzését.

A tanfolyam végén sikeres vizsgát tett hallgatók a Yoga Alliance International (YAI) logojával is ellátott „Gerincterápiás jógaoktató” oklevelet kapnak.

Miért szükséges a gerincterápiás jógaoktató képzés?

Manapság egyre több a gerincbeteg. Egyre fiatalabb korban jelennek meg a tartáshibák, az ágyéki és a nyaki porckorongsérv, amiknek súlyos következményei lehetnek. A jóga különböző gyakorlatai megfelelően alkalmazva segítenek a gerincbántalmak gyógyításában és megelőzésében.

Mitől más ez a gerincjóga oktatóképzés?

Alapos anatómiai-, jóga elméleti és gyakorlati ismereteket kapsz a gerinc és az emberi test felépítését és működését jól ismerő, tapasztalt orvos-jógaterapeutától és jól képzett gyógytornász-jógaterapeuta jógaoktatótól. Az ászanák pontos kivitelezését jógamester segíti.

Mindhárman saját tapasztalataikat is beépítve adnak használható tudást számodra.

A gerinc nem csak mozgásszerv, egészsége befolyásolja belső szerveink működését és energia szintünket is!

A képzést a kis létszám még hatékonyabbá teszi, max. 15 főt fogadunk. Legyél Te is köztük!

Kiktől tanulhatsz?

Dr. Hovanecz Anikó orvos-jógaterapeuta, jógaoktatótól, ájurvédikus tanácsadótól, aki 2005 óta jógaoktató és 2007 óta foglalkozik gerincbetegek jógaterápiájával. Évek óta oktat jógaoktató- és jógaoktató továbbképző tanfolyamokon, előadó a SOTE Általános Orvostudományi Karán.  Orvosi tudását ötvözi a jóga és ájurvéda ismereteivel, saját tapasztalataival.

Varró Zoltán jógamestertől, aki gazdag tapasztalattal rendelkezik a hatha jóga oktatásában és gyakorlásában. Jógaoktató jelölteket és jógaoktatókat képez tovább. Haladó jógatáborokat tart hosszú évek óta. A haladó jógaoktató képzésben is oktat.

Jógaoktatókat tudunk fogadni, a tanfolyam jógaoktatói továbbképzés!

A gerincjóga oktatóképzés időtartama:
2022. március. 30-tól  2022. október 26-ig

A képzés szerda esténként  18-21 óráig tart

Helyszín: Fény JógaterápiásIntézet, a Sivananda Jógaközpont épületében (1028 Budapest, Szegfű u.2.)

A tanfolyamot kontakt órákkal tervezzük, de ha a korlátozások nem engedik, ONLINE kezdjük el!

Időpontok:

2022. márc.  30.

ápr. 6, 13, 20, 27,

máj. 4, 11, 18, 25,

jún. 1,

szept. 7, 14, 21, 28

okt. 5, 12, 19, 26

Vizsga:   2022. nov.5-én szombaton:  9-12 óráig írásbeli,  13- 16 óráig gyakorlati vizsga
Ünnepélyes Oklevél átadás:    2022. nov. 13-án, vasárnap 17 órakor

Kényelmes tempóban, munka mellett is végezheted a tanfolyamot. Lesz idő a tanultak folyamatos gyakorlására, a tudás elmélyítésére.

A fenti oktatási alkalmakon kívül min. 5 gerincterápiás gyakorló, illetve -tanfolyami órán való hospitálás (5 x 2 óra) és a saját gyakorlás során megtapasztaltak szádhana naplóban történő vezetése szükséges a vizsgához.

Hiányzási lehetőség: 3 alkalom

A vizsgára bocsájtás feltétele min. egy 200 órás jógaoktatói tf-on szerzett jógaoktatói oklevél, a tanórákon való részvétel, az 5 alkalmas hospitálás igazolása, a szádhana napló folyamatos vezetése, a tanfolyami díj maradéktalan befizetése.

Vélemények a gerincterápiás jógaoktató tanfolyam hallgatóitól:

“Őszintén mondhatom, hogy tökéletesen elégedett vagyok a képzéssel… Mindez jógikus szemlélettel, komoly orvosi tudàssal àtadva, ami köszönhető a két nagyszerű Tanàrunknak, dr. Hovanecz Anikónak és Varró Zoltánnak. Szívből ajànlom mindenkinek a képzéseket, tanfolyamokat.”

“Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a gerincterápiás oktatói képzésre, mert rengeteg új dolgot tanultam meg az elmúlt hónapok alatt. Sajnos egyre több embernek van valamilyen gerincproblémája, ezért különösen fontos a megfelelő mozgás, a gerinc védelmét figyelembe vevő gyakorlatok ismerete.
Óriásit fejlődtem – és nem csak szakmailag. Az itt tanultaknak nagy hasznát veszem a jógaóráimon, és a mindennapokban is. Mivel a gerinc egészsége testi-lelki szinten fontos, a tanfolyamon a nagyon alapos anatómiai ismereteken felül tanultunk a lelki-energetikai folyamatokról is, és azóta még jobban megértve gyakorolom, illetve tanítom a jógát.
Csodálatosan felépített tananyag, sok-sok gyakorlat, megtapasztalás, odafigyelés, hitelesség – ezt kaptam, kaptuk. Köszönöm oktatóimnak, Anikónak és Zolinak.”

“Széles körű elméleti és anatómiai ismeretek mellett rendkívül hasznos volt számomra a valós életből merített orvosi leletek, diagnózisok helyes értelmezésének elsajátítása, melynek óriási hasznát veszem azóta a mindennapi életemben és jógaoktatói munkám során egyaránt. Megtanultam és megértettem továbbá a testtudatosság fogalmát, aminek köszönhetően teljesen új megvilágítást nyertek az ászanák, a testgyakorlás. Anikó és Zoli megkérdőjelezhetetlen szakmai tudása és rendkívüli odaadása révén egy igazán színvonalas oktatás részese lehettem, amit ezúton is nagyon köszönök.”

A gerincjóga oktatóképzés díja

145.000.- Ft / fő/ tanfolyam, mely magában foglalja a hospitálás és a vizsga díját, valamint az írásos tananyagot is és 2022. márc 15-ig fizetendő. (Ha már fizettél 30.000.-Ft regisztrációs díjat, eddig a dátumig kérjük a fennmaradó 115.000.- Ft befizetését is.)

KORAI KEDVEZMÉNY  2022. FEBR. 1-IG MINDENKINEK,  EGY ÖSSZEGBEN FIZETVE  CSAK 125.000.- FT!

SIVANANDA AKTÍV JÓGAOKTATÓKNAK  MÁRC. 15-ig EGY ÖSSZEGBEN FIZETVE  CSAK 130.000.- FT!

A jelentkezést 30.000.- Ft regisztrációs díj befizetésével tudjuk elfogadni, melyet a jelentkezésedddel egyidőben kérünk átutalni az alábbi számlaszámra. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi.

Fontos! A regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni a jelentkezés lemondása esetén, csak akkor, ha a tanfolyam a szervezők hibájából nem valósul meg. 

Részletfizetésre is van lehetőség: 2 részletben fizetve a tanfolyami díj összesen 165.000 . Ft/ fő (első részlet fizetése: a 30.000.- Ft regisztrációs díjon felüli 70.000.- Ft febr. 28-ig, a második részlet, 65.000.- Ft júl.31-ig)

Hogyan jelentkezhetsz a gerincterápiás jógaoktatói tanfolyamra?

A www.fenyjogaterapia.hu honlapon itt, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mail címen.

Kérjük, add meg a nevedet, e-mail és telefon elérhetőségeidet és scannelve küldd el e-mailben a jógaoktatói okleveled másolatát.

Hogyan fizethetsz?

– Banki átutalással a Spirituart Jóga Alapítvány MagNet Közösségi Bank Zrt- nél vezetett 16200137 – 18537224 számú bankszámlára.
A megjegyzésbe kérjük beírni a nevedet és : „Gerincterápiás jógaoktató”
Számla igényedet kérjük előre jelezd.

További információkért hívd a 30/ 689 9288-as számot.

Várunk egy nemes célért, egy jó csapatba!

Jelentkezem a tanfolyamra >>

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0