női jóga oktatóképzés

 

ÉREZD ÁT TUDATOSAN A NŐISÉGET!

A tanfolyamon részt vehetnek végzett jógaoktatók, valamint haladó jógázók. Végzett JÓGAOKTATÓKNAK sikeres vizsga után YAI logoval ellátott “Női jóga oktató” oklevelet állítunk ki. Haladó JÓGÁZÓKNAK “Női jóga haladó tanfolyam” elvégzéséről szóló igazolást adunk ki, vizsga kötelezettség nélkül.

A Női Testtel,- Energetikai Rendszerrel és Női Minőséggel végzett női jóga és női jógaoktatás kibontakoztatja a női minőséget, a szépséget, finomságot, lágyságot, befogadást, intuíciót, női erőt. Harmóniába hoz. Átalakít. Kibontakoztat.

A női jóga oktatóképzés két fő részből áll:

Első: megtanítjuk a jógaoktató hölgyeknek, hogyan jógázzanak saját maguk úgy, hogy a legteljesebb női potenciáljukat kibontakoztathassák.

Második: hogyan oktassanak úgy jógát, hogy a hozzájuk kerülő nőket hozzásegítsék, megtanítsák  a legteljesebb női potenciáljuk  megélésére. Hogyan segítsék a jógázó hölgyeket, akiknek a női létükben valamilyen elakadás, probléma vagy testi betegség van jelen. (Testi tünetek: női területeken való betegségek. Mentális-érzelmi területen: diszfunkciós működések a szeretetteljes kapcsolatokban, párkapcsolatban, gyerek-szülő kapcsolatban.

Minden nő egyedi és egyéni életúttal rendelkezik. Közös bennük a harmóniára, a szépségre, a kedvességre való fogékonyság oly módon, hogy saját maguk ragyogjanak, és életterületeik között könnyű legyen az átjárhatóság (saját magukra fordított idő, párra, gyerekekre, otthonra, kiteljesítő tevékenységekre, munkára…)

Mi várható a női jóga oktatóképzés elvégzésével?

A jógaoktató képzés alatt maguknak a jógaoktató hölgyeknek az erőteljes átalakulásuk várható, hogy sokkal nőiesebbé, ragyogóbbá válnak…

Más szemszögből, teljesebben válnak képessé a női problémák felismerésére, jógikus kezelésére.

A saját egyéni gyakorlásokat egyénre szabott házi feladatok segítik, amelyek a napi női teendők mellett elvégezhetőek.

Van-e olyan életterület, ahol a nőiességed nem tud kibontakozni, ahol a női tested nem teljes egészségében ragyog? Át tudod-e adni a hozzád forduló jógázó nőknek azt a tudást, amivel saját maguk nőiességét ki tudják bontakoztatni és tudják élni?

OLVASD EL LENTEBB A VÉGZETT NŐI JÓGA OKTATÓK VÉLEMÉNYÉT IS!

Gyakorlati információk: 

Oktató:  Kéri Mónika minősített jógaoktató, női jóga specialista

A tanfolyam kezdete: 2021. április 6-a kedd, 18 óra

A foglalkozások kedd esténként 18-21 óráig tartanak .

A képzés konkrét időpontjai:

április 6, 13, 20, 27,

május 4, 11, 18, 25,

június 1, 8,,

szeptember: 7, 14, 21, 28,

október 5, 12, 19

Vizsga (elméleti + gyakorlati):  2021. október 26-án  kedd este 6-tól

YAI logoval ellátott “Női jóga oktató” oklevelet  a sikeres vizsgát tett oktatók kapnak.

Az okleveles “Női jóga oktató” képzés oktatói továbbképzésnek számít, erre csak jógaoktatókat tudunk fogadni!

A női jóga oktatóképzés elvégezhető vizsgázási szándék nélkül is, továbbképzés jelleggel, amiről igazolást adunk!  Ehhez nem szükséges jógaoktatónak lenni.

A tanfolyam díja: 140.000,-Ft/fő/tanfolyam,  aktív Sivananda jógaoktatóknak (akik a Sivananda Jógaközpontban oktatnak) csak 130.000,-Ft/fő/tanfolyam

JUBILEUMI KEDVEZMÉNY ÁPRILIS4-IG MINDENKINEK CSAK 120.000.-  Ft/fő – egy összegben fizetendő

A tanfolyamra jelentkezést vagy az egy összegben fizetett tanfolyami díjjal, vagy 25.000.- Ft regisztrációs díj befizetésével tudjuk elfogadni, mely a tanfolyami díj részét képezi. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a tanfolyam a szervezők hibájából nem valósul meg. A résztvevő részéről a tanfolyam megszakítása nem jár az általa befizetett díj visszafizetésével és nem számít be egy következő tanfolyami díjba!

A tanfolyami díj, ill. az első részlet beérkezési határideje április 4-e. 

Részlet fizetési lehetőség:  155.000. – Ft  két részletben,  jelentkezéskor 80 ezer Ft, a második részlet 75 ezer Ft/fő, 2021. június 30-ig fizetve.

melyet kérünk az alábbi számlára utalni a Név és „Női jógaoktató FJI” megjegyzéssel.   ( FJI a Fény Jógaterápiás Intézet, de elég a rövidítés )

Az új NAV jogszabályok értelmében kérjük pontosan írd meg nevedet, irányítószámos lakcímedet és adóazonosító számodat, akár magánszemélyként, akár cégesen fizetsz be. Mindkét esetben számlát kell kiállítanunk! (A magánszemély adatai nem futnak be a NAV-hoz, ez inkább minket ellenőriz.)

SZÁMLASZÁMUNK:

Spirituart Jóga Alapítvány   16200137 – 18537224    (MagnetBank)

Jelentkezés, ill. a honlapon történt regisztráció után kérlek, írj nekem egy személyes bemutatkozó e-mailt, hogy miért szeretnél részt venni a női jógaoktatói képzésen és mit vársz tőle!

Címem: harmonikajoga@gmail.com

Vélemények a női jóga oktatóképzésről:

V. Klaudia:
“Szeretném megköszönni neked azt a csodálatos 5 hónapot, amíg a továbbképzés tartott! A tanfolyam kiválóan alkalmas volt a bennünk élő gyönyörű nő felfedezésére. A tőled kapott feladatok nem csak a saját jóga gyakorlásunkat fejlesztették, hanem az általunk tartott órák minőségi javulását is eredményezték. Segítő kezet nyújtottál abban, hogy az óráinkra érkező fiatal lányokat, kismamákat, anyukákat és az aranykorú hölgyeket is el tudjuk indítani a női minőség megismerésének útján.
Általad mindannyian ráleltünk arra a kincsre, melynek birtokában minden nő képes lehet szabadon
megélni azt a finom, befogadó és alázatos létformát, melyet a múltban önmaga számára választott.
Köszönöm azt a sok eszközt, amit a női jógaoktató képzés során a kezünkbe adtál!
A képzés során hétről-hétre hántoltad le rólunk a rosszul futó mintákat és „programokat”, mely által közelebb kerülhettünk igazi önvalónkhoz, a lelkünk mélyén rejlő ezerszínű fénymagunkhoz.
Szívből ajánlom az óráidat mindazon jógaoktatók számára is, akik haladó jellegű testi, mentális és szellemi gyakorlatokkal szeretnék továbbfejleszteni magukat. A női specifikumokon túl, saját több évtizedes jóga gyakorlásodon keresztül rendelkezel mindazon tapasztalattal, amely akár egy férfi minőségű, feszes jógaórát is tiszta, terápiás jellegűvé tud varázsolni!”

Katalin:

“Az Oktatóképzés segített jobban megérezn, mire van szükségem, több lett az önbizalmam, jobban ki tudok állni magamért. A ciklusnapló kiváló módszer az önismeretre. Régóta szerettem volna a szememet megműtettni, de nagyon féltem tőle, a női jógaoktatói tanfolyamon olyan erőt kaptam, hogy ebbe is belevágtam és most tökéletesen látok. Köszönet”.

V.Ildikó:

“Ez a tanfolyam megtanított magamra figyelni. Figyelem érzéseimet, gondolataimat, befelé figyelek, megengedem  magamnak a pihenést, megállást a rohanásban!
> Az alhasi légzésekkel, azzal, hogy keresztül lélegzem a testemet, szinte érzem hónapról-hónapra, hogy abroncsok pattannak le rólam, felszabadultabb lettem, jobban érzem magam.
> Kezdem megélni nőiségemet, a második hónap után, vettem egy miniszoknyát,
> majd a lányom 30. születésnapjára egy új nőies ruhát.
> Így 63 évesen rájövök, hogy mi hiányzott eddigi női életemből, a női principiumok átgondolása után, mosolygok, ráérzek, megérzek, de már tudok távolságot tartani és nem veszem át mások minden gondját, baját.  Átélem milyen, ha a szeretet tényleg szívből jön.
> Nagyon köszönöm Neked a Tanításokat, azt, hogy létrehoztad ezt a NŐI Jógaoktatást, a sok tanácsot, segítséget.”

 

“A női jógaoktató-képzésen olyan módszereket, technikákat és szemléletet sajátíthattunk el, amit nem csak jógaoktatóként, hanem a mindennapiéletben, bármilyen helyzetben tudunk használni, alkalmazni.
Ez a képzés kicsit olyan volt számomra, mint egy önismereti tréning. Harmonikusabbak, nyitottabbak, önazonosabbak lehetünk általa. Köszönet érte a csodálatos oktatónknak!” B.A.

“Sivananda Jógaoktatóként Női Jógaoktatói képzésen vettem részt a Fény Jógaterápiás Intézetben. Az itt megtanult gyakorlatok könnyedén beilleszthetők akár a Sivananda jógasorba is. Segítik az elmélyülést, a befele figyelést, női minőségünk természetes megélését. A speciális légzőgyakorlatok segítségével átlélegezhetjük egész testünket, női szerveinket. Gyengéden, mégis hatékonyan oldódnak az esetleges blokkok ezeken a területeken. Az oktatónk -Kéri Mónika- olyan útravalóval látott el, amit nem csak az óráimon, hanem a mindennapokban is hasznosíthatok. Szeretettel ajánlom a képzést!” L.M.

Találkozzunk a női jóga oktatóképzésen!

Jelentkezem a tanfolyamra >>

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0