Női jóga

Női jógaNői egészség – női gyakorló jóga óra

Ezen a jógaórán a gyakorlatok  kifejezetten a női testnek, -léleknek szólnak. Ez az óra típus hölgyeknél mélyebbre hat, mint egy átlagos  jóga óra. A jógaórán a hölgyek erősen kapcsolódnak a saját testükkel és belső lényükkel, kikapcsolva a sokszor gátló hatású mentális-gondolati sémákat, beidegződéseket.  A belső figyelem-mozgás-légzés összhangja pozitív változást indít el testi és lelki szinten. A mozgás lassabb, mélyebb, a belső figyelem koncentráltabb.

 

Női jóga testnek és léleknek

Ha nagyon pörögsz, az sem baj! Az oktató szaktudása segíti a hölgyeket, hogy rá tudjanak hangolódni saját Lényükre, belső szükségleteikre, lekapcsolva a külvilág folyamatos elvárásait. A gyakorlás során a női területekkel dolgozunk leginkább (végighaladva az egész testen), ezért akiknek a női területein problémái vannak – akár testi, akár élethelyzet szintjén -, sokat tud segíteni ez az óra. Akik jól vannak a bőrükben és egészségesek, azoknak segít megőrizni ezt az állapotot, és új távlatokat nyithat a női létük kiteljesedése által.

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény!

Vezeti: Kéri Mónika női jóga oktató

Ár: 2900.- Ft/fő/alkalom

FIGYELEM! Előzetes bejelentkezés szükséges alkalmanként a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mailen csütörtökön 18 óráig!

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288