Senior jóga

Kövessétek a honlapot, hogy mikor folytathatjuk óráinkat szerda délelőttönként 10-11.30-ig!

Addig is gyakoroljátok otthon az eddig tanultakat!

Gyere, próbáld ki senior jóga gyakorló óráinkat! 

Szeretnél számodra megfelelő módon mozogni? Szeretnéd karbantartani tested és fájdalommentesen élni életed? Kerüld el vagy kezeld az ízületi problémákat, szív-és érrendszeri megbetegedéseket! Az időskori jóga megoldást adhat erre! Nem csak a 20 éveseké a világ…

A senior jógán megtapasztalhatod, hogy a testgyakorlatok, a légző-gyakorlatok, a relaxáció és meditáció mennyit változtat életminőségeden. Ha már jógázol, jógáztál – egy szép és ideális környezetben fejlesztheted és rendszeresítheted gyakorlásod. A jóga gyakorlatok időseknek lettek speciálisan összeállítva.

Találkozzunk  szerda délelőttönként  10-11.30-ig! Érkezz kicsit előbb és légy részese egy kellemes hét kezdésnek! A jóga órák 1,5 órásak, melyek bemelegítést, ászana-gyakorlást, légző-gyakorlatokat és relaxációt tartalmaznak. Már egy alkalom után is érezhetőek a pozitív változások az általános közérzetben, az életenergia áramlásában.

A senior jóga gyakorló órákat vezeti: Marschall Kata haladó jógaoktató, ájurvédikus jógaterapeuta

Időpont: szerda délelőttönként  10-11.30-ig.

Alkalmi jegy teljes ár:  2000 Ft/fő/alk, mely a helyszínen fizethető.

Alkalmi jegy tagságival, ill. nyugdíjasoknak:  1500.- Ft/fő/alk

5 alkalmas bérlet tagságival: 6.500.- Ft/fő/5 alk.

 

Jelentkezem a tanfolyamra >>

(Az órarendben kell kiválasztani a kívánt dátumra eső Senior jóga gyakorló órát. Utána erre a kiválasztott napra lehet jelentkezni)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0