Senior jóga

Várunk szerda délelőttönként 10-11.30-ig!

Gyere, próbáld ki senior jóga gyakorló óráinkat! 

Szeretnél számodra megfelelő módon mozogni? Szeretnéd karbantartani tested és fájdalommentesen élni életed? Kerüld el vagy kezeld az ízületi problémákat, szív-és érrendszeri megbetegedéseket! Az időskori jóga megoldást adhat erre! Nem csak a 20 éveseké a világ…

A senior jógán megtapasztalhatod, hogy a testgyakorlatok, a légző-gyakorlatok, a relaxáció és meditáció mennyit változtat életminőségeden. Ha már jógázol, jógáztál – egy szép és ideális környezetben fejlesztheted és rendszeresítheted gyakorlásod. A jóga gyakorlatok időseknek lettek speciálisan összeállítva.

Találkozzunk  szerda délelőttönként  10-11.30-ig! Érkezz kicsit előbb és légy részese egy kellemes hét kezdésnek! A jóga órák 1,5 órásak, melyek bemelegítést, ászana-gyakorlást, légző-gyakorlatokat és relaxációt tartalmaznak. Már egy alkalom után is érezhetőek a pozitív változások az általános közérzetben, az életenergia áramlásában.

A senior jóga gyakorló órákat vezeti: Marschall Kata haladó jógaoktató, ájurvédikus jógaterapeuta

Időpont: szerda délelőttönként  10-11.30-ig.

Alkalmi jegy teljes ár:  2000 Ft/fő/alk, mely a helyszínen fizethető.

Alkalmi jegy tagságival, ill. nyugdíjasoknak:  1500.- Ft/fő/alk

5 alkalmas bérlet tagságival: 6.500.- Ft/fő/5 alk.

 

Jelentkezem a tanfolyamra >>

(Az órarendben kell kiválasztani a kívánt dátumra eső Senior jóga gyakorló órát. Utána erre a kiválasztott napra lehet jelentkezni)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0