ájurvédikus jógatanfolyam

ájurvédikus jógatanfolyam

Miért fontos ájurvédikus alkatodnak megfelelően végezni a jógagyakorlást?

Észrevetted, hogy bizonyos ászanákban nagyon jól érzed magad, míg másokban nem? Ismerd meg alkati típusod és gyakorold a jógát egyéni alkatodnak megfelelően! Így könnyebben összhangba kerülhetsz önmagaddal és a gyakorlás is hatékonyabb lesz.

Ez az egyedülálló ájurvédikus jógatanfolyam azt a célt szolgálja, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb jógagyakorlást végezhesse egészsége megőrzésére, illetve bizonyos kóros folyamatok visszafordítására.

 

Tapasztald meg a rád szabott jóga gyakorlás előnyeit!

Ha ájurvédikus típusodnak megfelelően jógázol és figyelembe veszed a környezeti hatásokat is, gyakorlásod sokkal hatékonyabb lesz! Megismerheted a tanfolyamon az ájurvédikus alkatodat, hasznos elméleti ismereteket kapsz és megtudhatod az ászanák, légzőgyakorlatok dósikus hatásait – mindezt sok gyakorlással. Kezdőknek és már jógázóknak is ajánljuk, mert új ismeretekkel bővül gyakorlásuk.

 

Ájurvédikus jógatanfolyam információk:

Kezdés: Jelenleg nem indul ilyen tanfolyam
A tanfolyam időtartama: 8×2 óra, csütörtök délelőttönként 9:00-11:00 óráig
Vezeti: Marschall Kata Ájurvédikus jógaterapeuta, haladó jóga oktató
A tanfolyam díja: 17.000.- Ft/fő/tanfolyam, KORAI KEDVEZMÉNNYEL március-15 ig fizetve, ill. érvényes Sivananda tagságival csak 15.000.- Ft/fő/tanfolyam

A tanfolyam árát az MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérünk utalni, a név és “Ájurvédikus jógatanfolyam” megadásával.

Jelentkezés itt, a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mail címen.

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288