UNITED CONSCIOUSNESS Logo

PROGRAMOKKAL CSATLAKOZTUNK A GLOBAL UNITED CONSCIOUSNESS-HEZ

Jógaközpontunkat az a megtiszteltetés érte, hogy a United Consciousness felkért minket, hogy Magyarország képviseletében vegyünk részt az egész Földgolyóra kiterjedő 2023. január 30 – szeptember 1-ig tartó programjában, melynek mottója: „EGY FÖLD – EGY CSALÁD – EGY JÖVŐ”.

A United Consciousness (Egyesült Tudatosság) egy globális szervezet, melynek célja az emberiség tudatszintjének emelése bolygónkon, a spirituális tudás és jógikus életmód eszközén keresztül.

A United Consciousness által meghirdetett „Egy föld – Egy család – Egy jövő” projekthez a Sivánanda Jógaközpont és a Fény Jógaterápiás Intézet az alábbi négy programmal csatlakozik:

 

 1.  Mindennapos hajnali meditációs program 05:30-06:00 között, mely 10 perces tanítást is magában foglal (ingyenes mindenki számára). Mottó: „Ha az emberek nem rendelkeznek belső békével, akkor a külvilágban sem lesz béke”.
  https://sivananda.hu/ingyenes-reggeli-meditaciok-omkaraval/
 2. Az „Egység a spirituális utakban” szellemében a Sivánanda Jógaközpont négy részből álló, közös előadássorozatot szervez az Eredeti Fény Zen Templommal közösen. Mottó: „Az Igazsághoz sok ösvényen lehet eljutni”.
  https://sivananda.hu/termek/csong-an-szunim-es-omkara-kozos-muhelye-ii/
  https://sivananda.hu/termek/a-bodhiszattva-ut-es-a-sivananda-joga/
 3. A 2023.07.03-09 között tartandó meditációs jógatábort „EGY FÖLD – EGY CSALÁD – EGY JÖVŐ” szellemében tartjuk.
  Meditációs jógatábor
 4. „Holisztikus egészség” címmel ingyenes ONLINE előadást szervezünk 2023.06.04-én 10:00-13:00-ig, amely rávilágít a jóga, az ájurvéda és a nyugati orvostudomány összefüggéseire. Az előadást a Fény Jógaterápiás Intézet vezetője Dr. Hovanecz Anikó orvos, jógaterapeuta, ájurvéda tanácsadó tartja.
  https://sivananda.hu/termek/holisztikus-egeszseg-online/

 

A fenti események megtartásának célja az emberiség összetartozásának kifejezése és a  jógán keresztüli egység, a holisztikus egészség és a szellemi jóllét megélése.

Write a comment:

Your email address will not be published.

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288