Csakra meditáció

Szeretnél energikus, egészséges lenni?

Ebben fontos szerep jut az energia felvételének és áramoltatásának egész szervezetünkben. A jóga tanítása szerint testünk a finomabb rétegeink lenyomata (mentális – érzelmi- energia-), így az ott keletkező különböző problémák  felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, az energia áramlását, és ezáltal betegségek alakulnak ki a fizikai testben

Miről szól a csakra harmonizáló tanfolyam?

A tanfolyam sorra veszi az emberi test 7 fő energiaközpontját jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületek, valamint betegségek áttekintésével együtt.

Először minden esetben tisztító mozgás- és légzésgyakorlatokat végzünk, majd ezután harmonizáljuk a központi területeket, többféle módon. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma és színe vagy harmonizáló illata, ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is.

Mit érezhetünk a csakra harmonizáló tanfolyam elvégzése után?

A csakrák helyes működését nemcsak a saját érzeteink, érzéseink által tapasztaljuk meg, hanem a környezetünk is változni fog a saját bölcsebbé válásunk során. Amikor gyakorlunk, akkor sosem csak magunkért tesszük, hanem a velünk kapcsolatban lévők életét is segítjük a saját tudatosságunk stabilizálásával.

Ajánljuk mindazoknak, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek technikáját elsajátítani, otthon is gyakorolni.

Információk:

Vezeti: Dr. Szabó Anikó phD, minősített vezető jógaoktató, légzéstréner

Időtartam:  7 x 2 órás tanfolyam

Időpontok: Jelenleg ilyen esemény nem kerül megrendezésre.

A tanfolyam kedvezményes díja most csak 19.900.- Ft/fő/tanfolyam, a  21.900.- Ft helyett!

A tanfolyami díjat az MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “Csakra tanfolyam” megadásával.

Ismétlőknek lehetőségük van alkalmi óra látogatásra, ár: 3950 Ft/alkalom/fő

Vélemények: 

A csakra tanfolyamon való résztvételem előtt voltam egy biorezonanciás mérésen, ahol az aurámat szürke foltosnak találták. Ezután megtapasztaltam a csakra-műhelyek gyakorlatait és harmonizálásait, amelyek nagyon sok erőt adtak nekem minden alkalommal. Az első mérést két héttel később követte a második, ahol már nagyon szép színes volt az aurám. Nagyon köszönöm és mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy tapasztalja meg a csakrákkal való foglalkozás előnyeit!

Szeretettel: E.V.

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288