teherbe esésSpeciális jóga tanfolyam amikor nehezen megy a teherbe esés

Azoknak a hölgyeknek szól, akik babát szeretnének és a fogantatás még nem történt meg. Ugye ismerős a mondat: „Nem találtunk semmilyen szervi eltérést a meddőség mögött.” Gyakran mentális és energetikai blokkok állnak a teherbe esés elmaradásának hátterében, amire az orvosi vizsgálatokon nem derül fény.

Jóga tanfolyamunkon olyan speciális női jógagyakorlatokat és gyakorlatsorokat tanítunk, amelyek a medence és a szív területén fejtik ki hatásukat. A két terület kapcsolata, tisztasága, ellazultsága és energia ellátottsága pozitív hatással van a női testre és pszichére, ezáltal segítik a teherbeesést, az anyaság létrejöttét. A tanfolyam 8 hete alatt kívánatos és fontos a napi szintű gyakorlás, az órákon jól elsajátítható gyakorlatok otthoni, rendszeres kivitelezése. A gyakorlás nagyban elősegítheti a várandósságot. A fenti két terület ki- és átmozgatása, átlélegzése, ellazítása és feltöltése, valamint tudatos belső figyelme feloldhatja azokat a mentális és energetikai blokkokat, amelyek gátolják a megtermékenyítést.

A jóga tanfolyam 8×2 órás, csütörtök délelőttönként 9.30-11.30-ig tart.

Vezeti: Kéri Mónika Női jógaoktató

Kezdés: Jelenleg nem indul ilyen tanfolyam. A legközelebbi időpont szervezés alatt, várhatóan 2018. január-február hónapban.

A tanfolyam díja: 24.500.- Ft/fő/tanfolyam

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288