hangfürdőA Szív Szent Terében és azon is túl

A csakrák valami nagyon ezoterikus dolognak tűnhetnek. Azonban a csakrákon található blokkok – bármely csakráról is legyen szó – nagyon is valóságos problémákban testesülhetnek meg (félelmek, szorongások, betegségek, fájdalmak formájában például), így ilyenkor saját bőrünkön tapasztalhatjuk létezésüket. A ॐHariom Hang-tér mostani workshopja segíteni fog abban, hogy demisztifikáljuk, amit a csakrákról gondolunk. Beszélgetünk arról, hogy mit jelentenek a csakrák és hogyan játszanak szerepet a mindennapi életünkben, majd tanulunk mantrákat, amik konkrétan hozzásegítenek minket, hogy tisztítsuk, hangoljuk azokat. Valamint megnézzük azt is, hogy milyen hangtálakat és hangvillákat érdemes ehhez használni.

 

Ezen az estén a szívcsakrával és a három felső csakrával foglalkozunk.

 

Szívcsakra.

Hogy érzed magad a világban, mint érző lény? Milyen érzések, érzelmek uralkodnak rajtad? Képes vagy elfogadni minden érzést, ami megjelenik benned?

 

Torokcsakra.

Hogy érzed magad a világban, mint önkifejező lény? Képes vagy megkülönböztetni magadban a saját hangodat és a külső hangokat? Képes vagy tisztán közölni a már felismert és tudatosított érzéseidet? Elégedett vagy azzal, ahogy kifejezed magad?

 

Homlokcsakra.

Hogy érzed magad a világban, mint éber, tudatos lény? Képes vagy észlelni és irányítani a mindennapi dolgokat az életedben? Látod az összefüggéseket az álmaid és a valóság között? Tisztán látod, hogy a jelenségek hogyan kapcsolódnak egymáshoz?

 

Koronacsakra.

Hogy érzed magad a világban, mint isteni, bölcs lény? Képes vagy a cselekedeteidet összhangban tartani a tested bölcsességével, az isteni tudatossággal? Képes vagy felfogni a dolgok végső értelmét és rendjét? Mennyire van rend és tisztaság a fejedben?

 

Hangfürdő

Egy rövid szünet után a program második felében a gyakorlatban is átélheted, megtapasztalhatod a hangok, a közösen létrehozott tér gyógyító erejét.

A hangfürdőn és koncerten különleges szakrális hangszerek hangjával, ősi gyógyító, lélekemelő mantrákkal és vezetett meditációval segítünk Téged ebben.

A ॐHARiOM Hang-tér zenészei, három, a spirituális zenében és gyógyító mantrákban jártas zenész fog kalauzolni Téged ebben a világban: Mikó Mariann, Murányi Norbert és Csete Attila Ráma, akik több szólamban énekelt mantrákkal mélyítik a hangszerek hatásait és örömöt hoznak a szívedbe.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hogy a tisztulási folyamatot támogatja, ha a hangfürdő előtt és után több folyadékot iszunk.

 

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ez az esemény

A hangfürdő és workshop 18.00 – 21.00-ig tart.

Helyszín: Fény Jógaterápiás Intézet, a Sivananda Jógaközpont épületében, 1028 Budapest, Szegfű u.2.
Részvételi díj: 4500 Ft/fő/alkalom.

A díjat a MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnet Banknál vezetett 16200223-10043251-es számlájára kérjük utalni a név és “Hangfürdő” megadásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes bejelentkezést kérünk.

 

Várunk szeretettel!

A ॐHARiOM Hang-tér zenészei

Jelentkezem a workshopra >>

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288