női jóga workshop

Női jóga workshopA női lét, a női egészség, a női teljesség kibontakoztatásához szükséges a nőre hangolt jóga gyakorlás

Kiknek szól a női jóga workshop?

Minden hölgynek, minden életkorban, aki szeretné a nőiességét jobban kibontakoztatni, megélni, vagy csak regenerálódni kíván.

Jógaoktatóknak, akik hölgyeket jógáztatnak.

A női jóga akkor is hatékony, ha elakadás van a női területeken, akár a fizikai testben, akár az emberi kapcsolatok terén. Természetesen a 2,5 órás foglalkozás nem fogja teljesen helyreállítani az egyensúlyt (bár történtek már csodák), de pozitív irányba indítja el a folyamatokat, és erőt ad a saját belső női minőségek nagyobb mértékű megnyilvánításához, vagy kibontakoztatásához, függetlenül az életkortól. Ne felejtsük: a női szépség és sugárzás belülről fakad és nem a kortól függ!

A női jóga workshop első  első részében az oktató minden területre kiható női jógaórát tart.  A női jógaóra mozdulatokból (váltakozva dinamikus és kitartott, lassú és gyors) és energetikai gyakorlatokból (légzés-tudat koncentráció) állnak. Mindez nagyon kellemes a női test számára. Hatására a test megújul, felszabadul. A gyakorlati rész után elméleti ismeretek átadása következik, melyben a jelenlévők már gyakorlati megtapasztalással rendelkezve kapnak képet az egyes mozdulatok, légzésirányítások női testre és lélekre ható mechanizmusairól. Az óra legvégén az oktató a felmerült kérdésekre válaszol, kötetlen beszélgetés formájában.

Találkozunk a női jóga workshopon…

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény!

Vezeti: Kéri Mónika női jóga oktató, a női jóga specialistája

Díj: 4.500.- Ft/fő/alkalom

A díjat a MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “ Női workshop” megadásával.

Jelentkezés a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu  címen.

Érdeklődni a 30 / 689 9288-as számon lehet.

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288