test
 
testA testünk olyan, mint egy személy, ami egész életünkön végigkísér, a kapcsolatunk pedig sokféle lehet vele. A műhelyen elfogadó és biztonságos légkörben felfedezheted, milyen a viszonyod a testeddel, feltöltődhetsz a kapcsolatotok pozitív részeiben, és változtathatsz a kapcsolatotok nehezebb elemein. A test szeretését, a testtudatosságot, a róla való gondoskodást és a benne való feltöltődést magaddal viheted a hétköznapokba is, új színt adhat a jógagyakorlásodhoz is.

A testtel való kapcsolatod, a testtudatosságod segíthet abban is, hogy a másokkal való kapcsolataidban a magad és a többiek örömére legyél: a testnek adott figyelem tudatosíthatja, ha valamire szükséged van a másiktól, és ezzel segítheti, hogy hangot adj az igényeidnek. Ugyanakkor a saját testeddel való szorosabb kapcsolat segíthet empatizálni a másikkal: megérezni őt és együtt érezni vele, a bőrébe képzelni magad, kihallani az érzéseit és szükségleteit.

Minél inkább rendben vagy a testeddel, elfogadod, szereted és örülsz neki, minél inkább kielégíted a (testi) szükségleteidet, annál nagyobb energiaszinttel, rugalmassággal, nyugalommal működhetsz a hétköznapjaidban, annál erősebben tudsz összpontosítani a feladataidra, empátiát adni másoknak, annál hatékonyabban tudod kezelni a stresszt és a konfliktusokat, és hosszútávon megőrizni az egészségedet. Fontos emlékezni, hogy a testtel való elég jó kapcsolat, az éppen elég jó, és hogy OK vagy akkor is, ha a kapcsolatotok tartalmaz elhanyagolást, elítélést, elnyomást, elégedetlenséget, negatív érzéseket. Ezzel együtt, hogyha látsz fejlesztenivalót a testtel való kapcsolatodban, a testtudatosságban, akkor egy szabad lehetőség előtted az, hogy erre figyelmet, időt és energiát fordíts.

 

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény!

Vezeti: dr. Tihanyi Benedek T. orvos, jógaoktató, személyiségfejlesztő tréner

Részvételi díj: 5.500.- Ft/fő,melyet kérünk a MJA (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány) Magnetbanknál vezetett számlájára utalni:  16200223 – 10043251

Előzetes bejelentkezést kérünk itt a honlapon, vagy az info@fenyjogaterapia.hu e-mail címen.

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288