hangfürdő

hangfürdő

a HARiOM Hang-Tér zenészeivel

A nagy sikerre való tekintettel újabb előadást tartunk!

Hangold át magad velünk a magasabb minőségedre!

Egy olyan különleges eseményre hívunk, melyen megismerheted és megtapasztalhatod azt a mindenki számára elérhető gyógyító energiát, tudatosságot, amely képes újra egészségessé tenni bennünket, képes harmóniát hozni az életünkbe.

Fedezd fel a benned lévő gyógyító erőt!

Minden rezgésből keletkezett és állandóan rezgésben van, ami ebben a világban létezik. Ezek egy része hang formájában hallható, mások csak érzékelhetőek. Minden zenei hang már eleve harmóniát hordoz magában, ezért vonzódunk úgy hozzájuk. Mondhatjuk azt, hogy a zene a hangok megvilágosodása.

Ha a harmonikus rezgésekhez kapcsolódunk, ha gyógyító térben tartózkodunk, ha a tudatosságunkat a gyógyulásra, gyógyításra irányítjuk, akkor ez a folyamat elindul, könnyen megvalósul.

Először egy rövid workshopon vehetsz részt, ahol a csodálatos Tibeti Hangtálakkal foglalkozunk.

A tibeti éneklő tálakat évezredek óta használják gyógyításra, tértisztításra, meditációkhoz.

Egy olyan megfizethető, könnyen elérhető eszköz, amely neked is sokat segíthet, sok  örömet okozhat, ha megismered a bennük rejlő csodát.

Megtudhatod az eredetüket, hogyan készülnek, hogyan fejtik ki gyógyító és harmonizáló hatásukat.

Mariann megmutatja a használatuk különféle módjait, hányféle rezgést lehet velük létrehozni és melyiket mire használjuk, milyen egy gyógyító, harmonizáló kezelés a hangtálakkal.

Ezután egyénileg is kipróbálhatjuk őket, kézben tartva, a testünkre helyezve is tapasztalhatjuk a hatásukat.

Tanácsot is kapsz, hogyha szeretnél saját hangtálat, hogyan válaszd ki számodra a megfelelőt.

Speciális érzékelési gyakorlatokkal megtanulhatod felfedezni, jobban átérezni a testedet, energiáidat a hangtálkezelés közben. Megtanulhatsz a körülötted lévő gyógyító energiához, a saját teljességedhez jobban kapcsolódni.

A workshopot egy közös énekes rész, úgynevezett Kírtana zárja, melyen szívesen vesszük, ha Te is csatlakozol az egyszerű, de nagyon hatásos gyógyító mantrák énekléséhez mint például az Om Mani Padme Hum. Ha Te magad is bevonódsz, erőteljesebb lesz az átélésed, tapasztalatod.

A workshop után egy közös teázásra hívunk.

A program második felében a gyakorlatban is átélheted, megtapasztalhatod a hangok, a közösen létrehozott tér gyógyító erejét.

A hangfürdőn és koncerten különleges szakrális hangszerek hangjával, ősi gyógyító, lélekemelő mantrákkal segítünk Téged ebben.

Három, a spirituális zenében és gyógyító mantrákban jártas zenész fog kalauzolni Téged ebben a világban: Mikó Mariann (White Fire), Murányi Norbert (Kaan Luum), Csete Attila Ráma (Kirtan Band), akik több szólamban énekelt mantrákkal mélyítik a hangszerek hatásait és örömöt hoznak a szívedbe.

Hogyan hat egy ilyen hangfürdő koncert, mi történik veled ilyenkor?

A Tibetben kézzel készített hangtálak szent rezgésével, a gong és a mongol sámán dob megtisztító erejével, az indiai bambuszfuvola (banszuri) és a japán bambuszfuvola (sakuhacsi) lélekhívó hangjával, az elemek energiáját képviselő koshik, tingshák, csengettyűk csodálatos, éteri csilingelésével, és az énekhangok varászlatos sokszínűségével hívjuk meg a magasabb rendű erőket, nyitjuk meg az ehhez szükséges gyógyító tereket.

Testünk befogadja ezeket a hangokat, energiákat, tanul tőlük – amire szüksége van felhasználja, amire nincs, elengedi, ellazul. A feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, megpihen, összhangba kerül a test és a lélek. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik a gyógyulás, és a lelki terhek, szorongások feldolgozása.

Nemcsak a fizikai testünket, hanem az energia és információs testünket is érik ezek a rezgések, s az együtt-rezgés által ezek a hangok harmóniát adnak át nekünk anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Ezért vagyunk képesek a hangfürdőn egy nagyon mély szinten feltöltődni.

A tökéletes ellazulást aromaterápiás illatok is segítik majd.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hogy a tisztulási folyamatot támogatja, ha a hangfürdő előtt és után több folyadékot iszunk.

Időpont: Utoljára 2018. június 3. vasárnap 17:30-tól 20:30-ig került megrendezésre ilyen esemény

Részvételi díj: 4500 Ft/fő/alkalom, korai kedvezménnyel május 20-ig fizetve 3900 Ft/fő/alkalom

A díjat a MJA  (Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda Alapítvány)  Magnetbanknál vezetett 16200223 – 10043251-es számlájára kérjük utalni, a név és “ Hangfürdő” megadásával.

Előzetes bejelentkezést kérünk.

Várunk Szeretettel!

A HARiOM  – Hang-Tér zenészei

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288