holdüdvözletA legismertebb ászanasorozatot, a Szúrja Namaszkárt, a Napüdvözletet már bizonyára jól ismered és rendszeresen gyakorolod. Ez egy szép és serkentő gyakorlat a nap kezdéséhez.
Van egy másik csodálatos gyakorlatsor, a Csandra Namaszkár, a Holdüdvözlet, mely tisztító és nyugtató módszer a nap befejezéséhez. Lassú és gördülékeny mozdulatai megnyugtatnak, pihentetnek és jól felkészítenek az alvásra.

Hogyan hat ránk a Holdüdvözlet?

Míg a Nap energiája élénkítő, felmelegítő, a Hold energiájának természete nyugtató, ellazító, puha, gyengéd, hűsítő, a befelé fordulás energiája, fő természete a táplálás, a szeretet. A gyakorlatsor ezáltal kevésbé élénkítő hatású, mint a Napüdvözlet, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít lenyugodnunk. Érzelmi problémáink általában ennek az energiának a kimerüléséből fakadnak, így a gyakorlatsor különösen javasolt idegrendszeri problémák, szorongás, álmatlanság, alvászavar esetén, valamint szabályozza a menstruációs ciklust. A gyakorlatsor a test hőjének emelése nélkül képes az energiarendszerünk áthangolására.

A workshop-on megtanuljuk a gyakorlatsort, felépítünk egy teljesen kiegyensúlyozó gyakorlást a kapcsolódó előkészítő- és utógyakorlatokkal.

Időpont: Jelenleg nem kerül megrendezésre ilyen esemény

Vezeti: Szabó Szilvia Jógamájá Dévidászí

A holdüdvözlet workshop ára: 4.900 Ft/fő/alkalom

 

Copyright © 2022 Fény Jógaterápiás Intézet
Ahol az orvostudomány, a jóga és az ájurvéda találkozik.
Weboldalt készítette: PRove Kft

Fény jógaterápiás intézet       +36 30 689 9288